Living in a goshiwon: New video, yay! I'm getting used to it...

Today I'm gonna show you guys the place I live: My beloved goshiwon! I made the video a few days ago but I didn't have time to edit it until now so haha, forgive me! Hope you like it :)

Hoy os voy a enseñar el sitio donde vivo, mi amado goshiwon! Hice el video hace unos días pero no tuve tiempo de editarlo hara hoy haha, perdonad la espera! Espero que os guste :)
CL

3 comments:

 1. Glad you made it to Korea safely!

  ReplyDelete
 2. omg, poor you, it's look so scary like "Gosh I can't breathe hahaha". I wish you strength for this week haha ;D

  ReplyDelete
 3. Ei, hola noia!!
  He entrat a veure, perquè em sortia al RSS que havies escrit una nova entrada, i resulta que em trobo amb un videoblog! Doncs perfecte! jeje!
  Sobre el que comentes, doncs no et donaré la meva opinió sobre l'habitatge, doncs certament crec que coincidiriem força en el que dius i per tant posiblement això portaria a una situació més depriment. Doncs el que vull fer és tot lo contrari, més bé que agafis i diguis: "si? doncs aquí a l'habitació seré jo la que faré de viatgera temporal que només passarà aquí la nit". Així, encara que hauran moments que irremediablement hauras d'estar-hi, pots aprofitar per buscar altres "refugis", com estudiar a la biblioteca, a una aula d'estudi, a un banc la park, a... i el mateix per tot. Vamos, buscar la alternativa i l'excusa perfecte per a sortir, jeje!
  Així que, ànims, després d'aquesta "sorpresa" que t'ha enportat amb l'habitació, doncs ja veus que pot tindre una altra sol.lució xD
  Bueno, que vagi bé. Et seguiré el videoblog (si es que tinc temps per fer-ho també...). Saludos!

  ReplyDelete

Ihwa Mural Village

Hello sweethearts! Recently many people have been told to stop with this blog hiatus of mine haha, so I'm back again with my blog posts...